Mircea Meșter

Model Year 1984
Scrie despre mașini din 2004

Uneori, când se întâmplă lucruri în fața ochilor mei, în mintea mea încep să se așeze cuvinte, expresii, senzații și structuri pe care simt nevoia să le așez undeva. Altfel spus, scriu dintr-o nevoie aparent fiziologică de a da mai departe poveștile la care asist.

Cornel Șocariciu

Model Year 1988
Scrie despre mașini din 2014

Cred că informația corectă trebuie știută de cât mai mulți. Și ar fi păcat ca ea să n-ajungă într-un format plăcut la cei care și-o doresc. Cu o curiozitate dusă uneori la extrem, prin scris trăiesc poveștile vremurilor trecute, învăț, cresc și-mi dezvolt universul. 

Constantin Ciobanu

Model Year 1977
Scrie despre mașini din 2003

Nu sunt vreun veteran, dar am adunat niște ani de dat în taste în slujba automobilului. De ce-l slujesc și nici nu vreau să renunț la asta? Pentru că… dar vă las să descoperiți motivele printre rândurile pe care le voi așterne aici, de acum. Între timp certificat BMW Driving Academy Nivel 1 și Trainer de conducere defensivă, dar și copilul de serviciu care nu refuză un powerslide pe circuit sau în simracing.

Daniel Popescu

Model Year 1985
Scrie despre mașini din 2007

Scriu în primul rând pentru că îmi place. Poate că sună ca un clișeu, dar în cazul meu este perfect adevărat: atunci când fac ceea ce îmi place, nici nu simt că muncesc. În al doilea rând, scriu pentru că informația este putere. Iar acest lucru este valabil indiferent că este vorba despre o analiză care oferă o perspectivă nouă asupra unui eveniment sau despre o poveste care ne inspiră să luăm decizii mai bune pentru viitorul nostru. 

Tudor Rus

Model Year 1987
Scrie despre mașini din: 2012

Scriu pentru că mi-a fost mereu mai simplu să mă exprim cu foaia și stiloul în față. Între timp, ele au fost înlocuite de-o tastatură și-un ecran, iar tema s-a cristalizat spre automobile și tot ecosistemul din jurul lor.

 

Dragoș Băltățeanu

Model Year 1979
Scrie despre mașini din 2000

Scriu pentru că iubesc mașinile, poveștile din lumea auto și sportul cu motor, despre care am scris mulți ani. Și pentru că nu mi-a plăcut matematica și am preferat mereu să citesc și să scriu în loc să învăț să rezolv integrale.

Bogdan Paraschiv

Model Year 1977
Fotografiază mașini din 2003

Fotografiez de multicel. Cu toate astea, mai am multe de învățat. Îmi place meseria asta și, între noi fie vorba, nici nu știu să fac altceva.

Petre Barac

Model Year 1991
Scrie despre mașini din: 2017

Scriu pentru satisfacția că informațiile corecte și interesante ajung la cât mai mulți cititori. Scriu când descopăr lucruri noi pe care vreau să le împărtășesc oamenilor, cu speranța că le pot oferi o imagine de ansamblu cu privire la un eveniment.

Ciprian Mihai

Model Year 1990
Fotografiază mașini din 2007

Ador mașinile si fotografia și le-am combinat de minune în muncă și în plăcerea de a munci. Nu am mai avut de mulți ani o zi plictisitoare.

Daniel Butnariu

Model Year 1974
Scrie despre mașini din: 1997

Scriu ca să răsplătesc încrederea celor care îmi împărtășesc poveștile lor, ca să descopăr ceva nou, care merită știut și de alții. Scriu ca să pun ordine și să găsesc un sens. Scriu ca să nu uit și ca să se țină minte.

Sebastian Toma

Model Year 1988
Scrie despre mașini din: 2008

Mi-au plăcut mașinile de mic și au devenit pasiunea vieții mele. N-a durat mult până când m-am trezit că mă atrag toate lucrurile care au motor și se mișcă. Cu mulți ani în urmă, mă frământam să găsesc o soluție să mă ocup cu ceva care să implice mașinile. Am dat un mail sincer, cineva a crezut în mine și de atunci nu m-am oprit o clipă.

Adrian Cobzașu

Model Year 1985
Scrie despre mașini din: 2006

Are roți, bagă viteză? Hop și eu! M-a prins de mic treaba asta, încă de la prima bicicletă “în stil BMX” și scândura cu rulmenți pe post de kart cu care făceam gălăgie pe trotuarul din cartier. Le conduc ca să le înțeleg și scriu ca să le transmit povestea. Le pozez când vreau să creez una.

Radu Gurămultă

Model Year 1985
Scrie despre mașini din 2010

Cariera de inginer auto ar fi presupus alt ritm de viață, așa că la un moment i-am mulțumit colecției de reviste auto găsindu-mi loc într-o redacție de profil. Și mi-a plăcut. Mult. Foarte mult. Am avut ocazia de nenumărate ori să trăiesc, pentru câte o zi sau două, un soi de vieți paralele grație volanelor la care am avut acces, iar acesta ar fi un mare câștig. Am experimentat o carieră infimă și ratată în karting, însă am avut norocul să-mi găsesc împlinirea sportivă, ca navigator, în Campionatul Național de Raliuri, cu rezultate decente. Iubesc arta, animalele, călătoriile, sporturile – ca spectator, motocicletele, avioanele, muzica. Și oamenii, cei faini; cea mai de preț bogăție pe care o poate acumula un individ.