Mircea Meșter

Model Year 1984
Scrie despre mașini din 2004

Uneori, când se întâmplă lucruri în fața ochilor mei, în mintea mea încep să se așeze cuvinte, expresii, senzații și structuri pe care simt nevoia să le așez undeva. Altfel spus, scriu dintr-o nevoie aparent fiziologică de a da mai departe poveștile la care asist.

Cornel Șocariciu

Model Year 1988
Scrie despre mașini din 2014

Cred că informația corectă trebuie știută de cât mai mulți. Și ar fi păcat ca ea să n-ajungă într-un format plăcut la cei care și-o doresc. Cu o curiozitate dusă uneori la extrem, prin scris trăiesc poveștile vremurilor trecute, învăț, cresc și-mi dezvolt universul. 

Gabriel Dogaru

Model Year 1970
Scrie despre mașini din 2000

Mașinile sunt una dintre pasiunile mele de-o viață. Cifrele, la fel. Din acest motiv, m-am trezit la un moment dat că am început să număr mașinile pe care alții le fabrică și să scriu despre profiturile pe care le fac. Nu ratez însă nicio ocazie să admir și să conduc cele mai sofisticate automobile.

Daniel Popescu

Model Year 1985
Scrie despre mașini din 2007

Scriu în primul rând pentru că îmi place. Poate că sună ca un clișeu, dar în cazul meu este perfect adevărat: atunci când fac ceea ce îmi place, nici nu simt că muncesc. În al doilea rând, scriu pentru că informația este putere. Iar acest lucru este valabil indiferent că este vorba despre o analiză care oferă o perspectivă nouă asupra unui eveniment sau despre o poveste care ne inspiră să luăm decizii mai bune pentru viitorul nostru. 

Ciprian Mihai

Model Year 1990
Fotografiază mașini din 2007

Ador mașinile si fotografia și le-am combinat de minune în muncă și în plăcerea de a munci. Nu am mai avut de mulți ani o zi plictisitoare. 

Dragoș Băltățeanu

Model Year 1979
Scrie despre mașini din 2000

Scriu pentru că iubesc mașinile, poveștile din lumea auto și sportul cu motor, despre care am scris mulți ani. Și pentru că nu mi-a plăcut matematica și am preferat mereu să citesc și să scriu în loc să învăț să rezolv integrale.

Bogdan Paraschiv

Model Year 1977
Fotografiază mașini din 2003

Fotografiez de multicel. Cu toate astea, mai am multe de învățat. Îmi place meseria asta și, între noi fie vorba, nici nu știu să fac altceva.

Cristiana Oprea

Model Year 1992
Scrie despre mașini din 2015

Uneori scriu ca să îmi descarc sufletul, alteori ca să mă amuz – rețeta mea pentru un text de succes este să râd când îl recitesc pentru verificare. Scriu în primul rând pentru mine, apoi ca să schimb lumea în bine promovând motorsportul și mașinile cu poveste.

Alin-Alexandru Ionescu

Model Year 1988
Scrie despre mașini din 2011

Scriu pentru că îmi place, pentru că este de fiecare dată o provocare să leg un text bun, dar și pentru că are un parfum old-school. În plus, între atâtea moduri de a crea conținut, scrisul este și o modalitate foarte bună de selecție a publicului. Scrii pentru oameni care vrei să te citească, scrii pentru oameni care pot înțelege, scrii pentru oameni cu care vrei să vorbești.

Daniel Butnariu

Model Year 1974
Scrie despre mașini din: 1997

Scriu ca să răsplătesc încrederea celor care îmi împărtășesc poveștile lor, ca să descopăr ceva nou, care merită știut și de alții. Scriu ca să pun ordine și să găsesc un sens. Scriu ca să nu uit și ca să se țină minte.

Tudor Rus

Model Year 1987
Scrie despre mașini din: 2012

Scriu pentru că mi-a fost mereu mai simplu să mă exprim cu foaia și stiloul în față. Între timp, ele au fost înlocuite de-o tastatură și-un ecran, iar tema s-a cristalizat spre automobile și tot ecosistemul din jurul lor.

Andreea Giuclea

Model Year 1988
Scrie despre mașini din: 2018

Scriu pentru că e modul meu de-a cunoaște, înțelege și interacționa cu lumea în care trăiesc. Dar și pentru că iubesc sportul și emoțiile pe care le transmite și vreau să duc poveștile și lecțiile sportivilor cât mai aproape de cititori.

Flavius Croitoriu

Model Year 2001
Fotografiază mașini din: 2017

Am făcut prima fotografie cu mașini ca să imortalizez primul meu raliu live. De atunci, vânez mașini cu aparatul foto pe la mai toate competițiile din România, dar și pe la câteva din afară. Îmi place să prind mașini în zbor.

Petre Barac

Model Year 1991
Scrie despre mașini din: 2017

Scriu pentru satisfacția că informațiile corecte și interesante ajung la cât mai mulți cititori. Scriu când descopăr lucruri noi pe care vreau să le împărtășesc oamenilor, cu speranța că le pot oferi o imagine de ansamblu cu privire la un eveniment.

Adrian Cobzașu

Model Year 1985
Scrie despre mașini din: 2006

Are roți, bagă viteză? Hop și eu! M-a prins de mic treaba asta, încă de la prima bicicletă “în stil BMX” și scândura cu rulmenți pe post de kart cu care făceam gălăgie pe trotuarul din cartier. Le conduc ca să le înțeleg și scriu ca să le transmit povestea. Le pozez când vreau să creez una.