Mircea Meșter

Model Year 1984
Scrie despre mașini din 2004

Uneori, când se întâmplă lucruri în fața ochilor mei, în mintea mea încep să se așeze cuvinte, expresii, senzații și structuri pe care simt nevoia să le așez undeva. Altfel spus, scriu dintr-o nevoie aparent fiziologică de a da mai departe poveștile la care asist.

Cornel Șocariciu

Model Year 1988
Scrie despre mașini din 2014

Cred că informația corectă trebuie știută de cât mai mulți. Și ar fi păcat ca ea să n-ajungă într-un format plăcut la cei care și-o doresc. Cu o curiozitate dusă uneori la extrem, prin scris trăiesc poveștile vremurilor trecute, învăț, cresc și-mi dezvolt universul. 

Andrei Știrbu

Model Year 1987
Scrie despre mașini din 2010

Îmi place să povestesc, iar scrisul este o formă concisă, armonioasă, de împărtășire a informației. Sigur, asta dacă reușesc să-mi impun a scrie propoziții scurte, nu fraze interminabile. Încă încerc.

Daniel Popescu

Model Year 1985
Scrie despre mașini din 2007

Scriu în primul rând pentru că îmi place. Poate că sună ca un clișeu, dar în cazul meu este perfect adevărat: atunci când fac ceea ce îmi place, nici nu simt că muncesc. În al doilea rând, scriu pentru că informația este putere. Iar acest lucru este valabil indiferent că este vorba despre o analiză care oferă o perspectivă nouă asupra unui eveniment sau despre o poveste care ne inspiră să luăm decizii mai bune pentru viitorul nostru. 

Ciprian Mihai

Model Year 1990
Fotografiază mașini din 2007

Ador mașinile si fotografia și le-am combinat de minune în muncă și în plăcerea de a munci. Nu am mai avut de mulți ani o zi plictisitoare. 

Dragoș Băltățeanu

Model Year 1979
Scrie despre mașini din 2000

Scriu pentru că iubesc mașinile, poveștile din lumea auto și sportul cu motor, despre care am scris mulți ani. Și pentru că nu mi-a plăcut matematica și am preferat mereu să citesc și să scriu în loc să învăț să rezolv integrale.

Bogdan Paraschiv

Model Year 1977
Fotografiază mașini din 2003

Fotografiez de multicel. Cu toate astea, mai am multe de învățat. Îmi place meseria asta și, între noi fie vorba, nici nu știu să fac altceva.

Cristiana Oprea

Model Year 1992
Scrie despre mașini din 2015

Uneori scriu ca să îmi descarc sufletul, alteori ca să mă amuz – rețeta mea pentru un text de succes este să râd când îl recitesc pentru verificare. Scriu în primul rând pentru mine, apoi ca să schimb lumea în bine promovând motorsportul și mașinile cu poveste.

Alin-Alexandru Ionescu

Model Year 1988
Scrie despre mașini din 2011

Scriu pentru că îmi place, pentru că este de fiecare dată o provocare să leg un text bun, dar și pentru că are un parfum old-school. În plus, între atâtea moduri de a crea conținut, scrisul este și o modalitate foarte bună de selecție a publicului. Scrii pentru oameni care vrei să te citească, scrii pentru oameni care pot înțelege, scrii pentru oameni cu care vrei să vorbești.

Daniel Butnariu

Model Year 1974
Scrie despre mașini din: 1997

Scriu ca să răsplătesc încrederea celor care îmi împărtășesc poveștile lor, ca să descopăr ceva nou, care merită știut și de alții. Scriu ca să pun ordine și să găsesc un sens. Scriu ca să nu uit și ca să se țină minte.

Tudor Rus

Model Year 1987
Scrie despre mașini din: 2012

Scriu pentru că mi-a fost mereu mai simplu să mă exprim cu foaia și stiloul în față. Între timp, ele au fost înlocuite de-o tastatură și-un ecran, iar tema s-a cristalizat spre automobile și tot ecosistemul din jurul lor.

Andreea Giuclea

Model Year 1988
Scrie despre mașini din: 2018

Scriu pentru că e modul meu de-a cunoaște, înțelege și interacționa cu lumea în care trăiesc. Dar și pentru că iubesc sportul și emoțiile pe care le transmite și vreau să duc poveștile și lecțiile sportivilor cât mai aproape de cititori.

Autocritica este o colecție de povești cu și despre mașini care se scriu cu inspirație, entuziasm, pasiune și cafea de calitate la
Hotspot Workhub.

Hotspot Workhub este primul dintre spațiile de co-working inovative și flexibile pe care le dezvoltă REC Partners în România. Conceptul de design, ospitalitate și office lifestyle proiectează un pachet unic pe piața de profil.