Centura de protecție NN

• România rămâne țara europeană cu cel mai mare număr anual de decese rezultate în urma accidentelor rutiere, conform unui raport al Comisiei Europene.

• De asemenea, datele Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) arată că în România, o familie ar avea nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus față de resursele financiare disponibile pentru a-și menține standardul de viață după o situație neprevăzută (accident sau o problemă de sănătate).

• În acest context, NN Asigurări lansează Centura de Protecție NN, o asigurare care oferă sprijin financiar în situația accidentului rutier rezultat cu deces al persoanei asigurate.

• Asigurarea este disponibilă în două versiuni. Pachetul Standard care oferă 50.000 de lei pentru o primă de asigurare de 26 de lei pe an, respectiv pachetul Premium care oferă 100.000 de lei pentru o primă de asigurare anuală de 36 de lei.

• Asigurarea poate fi încheiată exclusiv online prin intermediul platformei roviniete.ro. Detalii despre Centura de Protecție NN găsiți aici.

• Centura de Protecție NN acoperă accidentele rutiere rezultate cu deces care au loc în România.

Asigurarea este valabilă atât în momentul în care clienții se află la volan în scop personal, cât și atunci când sunt pasageri – indiferent dacă sunt în mașina personală sau într-un vehicul folosit în scopuri profesionale (taxi, ridesharing).

• “România continuă să înregistreze cel mai mare număr de decese din accidente rutiere din Uniunea Europeană și datele arată că multe familii sunt din ce în ce mai vulnerabile financiar în astfel de momente dificile. Asigurarea pentru accident auto din care rezultă decesul persoanei asigurate este o centură de siguranță foarte necesară prin care clienții îi pot proteja financiar pe cei dragi atunci când este cel mai mult nevoie”, explică Ramona Juncu, Deputy General Manager NN Asigurări.

(Ad)